joi, 29 aprilie 2010


Set realizat din margele seed beads negru si trandafiri modelati manual din pasta polimerica FIMO, lungimea colierului este la baza gatului.


Set realizat din margele tip perla din plastic verde. margele seed beads si trandafiri modelati manual din pasta polimerica FIMO, lungimea colierului este la baza gatului.

Set realizat din perle de sticla roz si margele seed beads, lungimea colierului este la baza gatului.

Set realizat din margele tip perla din plastic negru si trandafiri modelati manual din pasta polimerica FIMO, lungimea colierului este la baza gatului.

Colier realizat dinperle de sticla roz roz si margele de nisip alb, lungimea colierului este la baza gatului.


Colier realizat din margele din lemn roz si margele seed beads grena, lungimea colierului este la baza gatului.

Set realizat din margelute seed beads gri, margele din acril albastru si margele din acril colorate in albastru maro si roz, lungimea colierului este la baza gatului.


Set realizat din margelute de nisip albe, margele din acril alb si margele din acril colorate in albastru maro si roz, lungimea colierului este la baza gatului.

Un comentariu:

  1. hey..sunt dp site-ul roxy-guzzy.info si am participat la fel ca si tine la concursul organizat pe forumul tara-minunilor...eu am intrat az pe site dar mi-au aparut niste chestii gen"contul a fost suspendat si niste erori'...nu stiu de ce si ce s-a intamplat..tie iti merge site-ul?imi poti da un e-mail al admin-ului sa vad ce se intampla?multumesc mult...

    RăspundețiȘtergere